MobiriseKATED
Metering Services SRL

Bine ați venit pe pagina KATED Metering Services SRL – prestatorul dumneavoastra. independent. KATED vă oferă ceea ce vă este necesar in domeniul energiei si eficientizarea consumului de utilitati.

Serviciul nostru pentru succesul dvs.

Economie
energetică

Cine livrează energie, trebuie să o factureze clientului. La termen, complet și în primul corect. Scopul decontului este înregistrarea valorii corecte, conform termenelor de facturare si plată.
Astfel este foarte important ca eventuale corecții/modificari necesare ale facturii, să fie realizate neîntârziat, pentru a nu se ajunge la un volum mare de prelucrare, pentru ca bineinteles, timpul, înseamnă bani.

Adimistarea eficienta a
facturilor pentru consumatori
 

Competența noastră constă în înregistrarea și decontarea sigură a costurilor de energie și apă, in functie de consum. Spectrul nostru include citirirea contoarelor, eventuale înlocuiri ale contoarelor/ schimbul furnizorilor.
Scopul nostru este de a executa toate serviciile la termen, la un nivel maxim al calității, spre deplina mulțumire a clienților noștri. 

Despre noi

Mobirise

KATED Metering Services SRL -  Suntem un prestator independent de vreun concern, pentru economia energetică și pentru eficientizarea consumului de utilitati.

Am început în anul 2013 ca filială a grupului PALMER, Würzburg, specializat pe servicii de IT și de proces. Societatea noastră s-a dezvoltat cu succes și s-a poziționat între timp și pe piața liberalizată a energiei din România.

Dezvoltarea legislativă, economică și socială a generat modificări esențiale în economie. Pentru dvs. rezultă de aici proiecte noi.

Angajații noștri dispun de vaste cunoștințe de specialitate și de o experinență de mulți ani în SAP IS-U și FI precum și în domeniul tuturor aplicațiilor de decontare relevante. Aceste cunoștințe de specialitate sunt actualizate continuu de către referenții noștri de școlarizare. Angajații noștri se află mereu la cel mai inalt nivel al tehnicii.

În prelucrarea sectoarelor curent electric, gaz, apă, canalizare și căldura centralelor de termoficare, vă sprijinim profesional și eficient. Din acest motiv, este de la sine înțeles că implementăm specificatiile ANRE.

Numele și adresa
KATED Metering Services SRL
Strada Oituz nr. 22  
550337 Sibiu • Romania

Responsabil pentru conținut
KATED Metering Services SRL 

Adresa e-mail 
info@kated.ro

Registrul Comerțului: J32/430/2013
CIF: 31259405
Cod CAEN: 7022

Locuri de munca

Îi căutăm pe cei mai buni și pe cei care vor să devină cei mai buni! 

POSTUL
Referent de specialitate Economie enegetică
Referent de specialitate consumatori casnici
Showing entries (filtered from total entries)

Social Media - PALMER GRUPPE

Persoană de contact

KATED Metering Services SRL
Strada Oituz nr. 22
550337 Sibiu • Romania
Tel.: +40369452411
Fax: +40369452410

Carmen Cindea

Subsidiary Manager

adresa 

KATED Metering Services SRL
Strada Oituz nr. 22
550337 Sibiu • Romania 


contact 

email: info@kated.ro 
phone: +40369452411 
fax: +40369452410